Werkwijze

Werkwijze:

Eerst hebben we een oriënterend gesprek. Ik verzamel je ideeen, wensen en benodigdheden, en vertel je de mogelijkheden binnen een bepaald budget. Dit eerste gesprek is vanzelfsprekend vrijblijvend en kostenloos. Daarna zal ik je een e-mail sturen met een beschrijving en een eerste opzet van de website en een bepaling van de prijs. Je kunt dan besluiten of je de website wel of niet wilt laten maken of dat er bepaalde onderdelen toegevoegd of verwijderd moeten worden om binnen je budget te passen.

Het ontwerp en de vormgeving van de website is altijd in overeenstemming met jouw ideeën en suggesties. Je geeft me invoer in de vorm van ideeën, teksten, afbeeldingen, geluid en video, waarop ik mijn ontwerp zal baseren. Ik kan ook, als dat gewenst is, en voor een meerprijs, teksten, afbeeldingen, video en geluiden voor je maken of aanpassen. We zullen ook bepalen of en welke van de afbeeldingen gebruikt kunnen worden voor de vormgeving, zoals achtergronden, en we kiezen de lettertypes die gebruikt gaan worden voor de teksten. Het ontwerp zullen we bespreken en eventueel aanpassen gedurende het ontwerpproces.

Als het maken van de website is afgerond, kan ik een domeinnaam voor je website aanvragen en ook de hosting voor je regelen. Daarnaast draag ik ook zorg voor de optimalisatie voor internet zoekmachines, om er zeker van te zijn dat je website gemakkelijk gevonden wordt.

Terug